Αύξησε την δυναμική του προφίλ σου. Εύκολα Γρήγορα Οικονομικά

Συχνές Ερωτήσεις

1. Γιατί να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες σας;

Γιατί σας προσφέρουμε αξιόπιστες, γρήγορες, οικονομικές και πρακτικές υπηρεσίες με τις οποίες μπορείτε να αυξήσετε την δυναμική του επαγγελματικού ή προσωπικού σας λογαριασμού στα social media εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια στρατηγική πιο γρήγορης ανάπτυξης του προφίλ σας.

Ένα μεγαλύτερο προφίλ προσθέτει κύρος και κάνει πιο εύκολα άλλους λογαριασμούς να το ακολουθήσουν επίσης βοηθάει και τις οργανικές διαφημίσεις εάν κάνετε στο να έχουν απήχηση σε μεγαλύτερο κοινό.

Ένα βίντεο με πολλές καλές προβολές ανεβαίνει στον αλγόριθμο της όποιας πλατφόρμας αυξάνοντας τις πιθανότητες να το προωθήσει στα προτεινόμενα και γενικά οι προβολές προτρέπουν τον κόσμο ώστε να το δει.

2. Χρειάζεστε τον κωδικό του προφίλ μου;

Όχι δεν χρειαζόμαστε τον κωδικό σας για να ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες. Μόνο το username σας ή ο σύνδεσμος τους προφίλ σας αρκούν

3. Είναι το προφίλ μου ασφαλές από περιορισμό, διαγραφή;

Στην Instaboost.gr έχοντας πολυετή εμπειρία και μερικές χιλιάδες πελάτες δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα με τις υπηρεσίας μας. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες υπηρεσιών έχουμε τις καλύτερες και πιο σταθερές υπηρεσίες που τις χρησιμοποιούμε πρώτα εμείς σε γνωστές σελίδες, προφίλ και κανάλια που διαχειριζόμαστε, πριν τις ενεργοποιήσουμε για εσάς.

4. Πότε ξεκινάει η υπηρεσία μου;

H έναρξη της υπηρεσίας ξεκινάει και ολοκληρώνεται εντός λίγων ωρών απ' την στιγμή πληρωμής. Πιο συγκεκριμένα για κάθε υπηρεσία μπορείτε να δείτε στην περιγραφή της υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει τους χρόνους καθώς και άλλες πληροφορίες που χρειάζετε να ξέρετε.

5. Τι δεν μπορώ να προωθήσω;

Απαγορεύεται η χρήση των υπηρεσιών μας για την προώθηση προφίλ ή σελίδων με παράνομα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Απαγορεύεται η προώθηση ρατσιστικών ή σεξιστικών δημοσιεύσεων

Καθώς επίσης και η δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων σε ανταγωνιστικές εταιρείες ή άτομα.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση  θα ακυρώσουμε και δεν θα ολοκληρώσουμε τις υπηρεσίες.

6. Είναι ασφαλείς οι πληρωμές; Οι πληρωμές λειτουργούν ως συνδρομές ή εφάπαξ;

Οι πληρωμές είναι απόλυτα ασφαλείς μέσω του πιο αξιόπιστου παρόχου πληρωμών στην Ελλάδα και σας παρέχουμε αρκετές επιλογές τρόπων πληρωμής

Οι πληρωμές λειτουργούν εφάπαξ όποτε εσείς θέλετε να ενεργοποιήσετε κάποια υπηρεσία. Δεν έχουμε συνδρομές.

7. Πως μπορώ να ενημερωθώ για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Η επικοινωνίας μας είναι 24/7 μέσω του chat της σελίδας καθώς επίσης και η ενημέρωση για την παραγγελίας σας γίνεται μέσω του chat χρησιμοποιώντας απλά τον αριθμό παραγγελίας σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στο info@instaboost.gr